» OOO Promzapad

OOO Promzapad

Επαφές OOO Promzapad
+7 (911 ... προβολή τηλεφώνου +7 (911) 460 9376
+7 (401 ... προβολή τηλεφώνου +7 (4012) 50 93 76
Ρωσία, Βόρειο-δυτικό Ομοσπονδιακό Διαμέρισμα, Kaliningrad, ul.Turuhanskaya 1A
Ρωσία, Κεντρικό Ομοσπονδιακό Διαμέρισμα, Krasnogorsk, MO, Ilinskiy tupik d.9
Λευκορωσία,
Τοπική ώρα διανομέα/πωλητή: 11:38 (+03)
Ουκρανία,
Τοπική ώρα διανομέα/πωλητή: 10:38 (EET)
Γερμανία,
Τοπική ώρα διανομέα/πωλητή: 09:38 (CET)
Λετονία,
Τοπική ώρα διανομέα/πωλητή: 10:38 (EET)
Λιθουανία,
Τοπική ώρα διανομέα/πωλητή: 10:38 (EET)
Πολωνία,
Τοπική ώρα διανομέα/πωλητή: 09:38 (CET)
Εσθονία,
Τοπική ώρα διανομέα/πωλητή: 11:38 (EAT)
Γεωργία,
Τοπική ώρα διανομέα/πωλητή: 12:38 (+04)
Ρουμανία,
Τοπική ώρα διανομέα/πωλητή: 10:38 (EET)
Ουζμπεκιστάν,
Σε απόθεμα (στοκ): 18 μονάδες
Διανομέας/πωλητής στην Autoline από Οκτωβρίου 2014
Αποστολή μηνύματος
Ταξινόμηση κατά: ημερομηνία δημοσίευσης
Έτος Ισχύς Διανυθέντα χιλιόμετρα Τιμή
οικοδομικός γερανός (πυργογερανός)
μεικτό βάρος0 κιλά
1990 18.205 €≈ 19.286 $
Ρωσία, Kaliningrad
κινητός γερανός
1989 5600 ωρ./λειτ. 68.071 €≈ 72.115 $
Ρωσία, Kaliningrad
μπουλντόζα
2000 10300 ωρ./λειτ. 30.078 €≈ 31.865 $
Ρωσία, Kaliningrad
φορτηγό μεταφοράς ξυλείας
1994 18.997 €≈ 20.125 $
Ρωσία, Kaliningrad
κινητός γερανός
1994 52.241 €≈ 55.344 $
Ρωσία, Kaliningrad
τροχοφόρος οδοστρωτήρας ασφάλτου
1998 4500 ωρ./λειτ. 26.120 €≈ 27.672 $
Ρωσία, Kaliningrad
ημιρυμουλκούμενο ψυγείο
2000 12.664 €≈ 13.417 $
Ρωσία, Krasnogorsk, MO
κινητός γερανός
2008 6500 χλμ 30.078 €≈ 31.865 $
Ρωσία, Kaliningrad
κινητός γερανός
2008 18000 χλμ 300.780 €≈ 318.646 $
Ρωσία, Kaliningrad
οδοστρωτήρας
μεικτό βάρος0 κιλά
1998 3660 ωρ./λειτ. 10.765 €≈ 11.404 $
Ρωσία, Kaliningrad
κινητός γερανός
2008 10000 χλμ 31.503 €≈ 33.374 $
Ρωσία, Kaliningrad
φορτηγό κόφα
χωρητικότητα φορτίου15000 κιλά
1995 8.390 €≈ 8.889 $
Ρωσία, Krasnogorsk, MO
μπουλντόζα
1995 29.286 €≈ 31.026 $
Ρωσία, Kaliningrad
ημιρυμουλκούμενη πλατφόρμα με χαμηλό δάπεδο
μεικτό βάρος40000 κιλά
1997 7.899 €≈ 8.369 $
Ρωσία, Kaliningrad
απορριμματοφόρο
χωρητικότητα φορτίου12800 κιλά
2002 253 ίπποδύναμη 185000 χλμ 18.680 €≈ 19.790 $
Ρωσία, Kaliningrad
Αγαπημένα: 0 Σύγκριση : 0