» TOV "Promeksa"

TOV "Promeksa"

Επαφές TOV "Promeksa"
+33 6 0 ... προβολή τηλεφώνου +33 6 08 21 18 48
+33 6 3 ... προβολή τηλεφώνου +33 6 37 51 20 75
Γαλλία, Ρόν-Άλπεις, 07170, lavilledieu
Τοπική ώρα διανομέα/πωλητή: 18:54 (CET)
Ουκρανία, Κίεβο και περιφέρεια, Kiev
Τοπική ώρα διανομέα/πωλητή: 19:54 (EET)
Ακτή Ελεφαντοστού, abidjan
Τοπική ώρα διανομέα/πωλητή: 17:54 (GMT)
Σε απόθεμα (στοκ): 12 μονάδες
Διανομέας/πωλητής στην Autoline από Μαΐου 2014
Αποστολή μηνύματος
Ταξινόμηση κατά: ημερομηνία δημοσίευσης
Έτος Ισχύς Διανυθέντα χιλιόμετρα Τιμή
φορτηγό καδοφόρος φορτωτής
ανάρτηση - ελατήριο/ελατήριο
12/1995 540000 χλμ 8.000 €≈ 8.478 $
Γαλλία, lavilledieu
ημιρυμουλκούμενο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων
ανάρτηση - αέρος/αέρος
04/1990 3.000 €≈ 3.179 $
Γαλλία, lavilledieu
ημιρυμουλκούμενο ανατροπής
V=25 μ³, ανάρτηση - ελατήριο/ελατήριο
03/2005 5.500 €≈ 5.828 $
Γαλλία, lavilledieu
ελκυστήρας
ανάρτηση - ελατήριο/αέρος
11/2007 450 ίπποδύναμη 456000 χλμ 10.500 €≈ 11.127 $
Γαλλία, lavilledieu
ελκυστήρας
ανάρτηση - ελατήριο/αέρος
01/1996 350 ίπποδύναμη 741000 χλμ 6.000 €≈ 6.358 $
Γαλλία, lavilledieu
ημιρυμουλκούμενο ανατροπής
V=25 μ³, ανάρτηση - ελατήριο/ελατήριο
03/2008 5.800 €≈ 6.146 $
Γαλλία, lavilledieu
δεξαμενή σιλό
V=61 μ³
03/2000 4.500 €≈ 4.769 $
Γαλλία, lavilledieu
δεξαμενή σιλό
V=48 μ³, ανάρτηση - αέρος/αέρος
06/1995 4.800 €≈ 5.087 $
Γαλλία, lavilledieu
βυτιοφόρο φορτηγό μεταφοράς καυσίμου
V=11000 λίτρο
12/2000 220 ίπποδύναμη 386000 χλμ 6.500 €≈ 6.888 $
Γαλλία, lavilledieu
ανατρεπόμενο φορτηγό
benne 10x4
11/1996 430 ίπποδύναμη 42000 χλμ 18.500 €≈ 19.604 $
Γαλλία, lavilledieu
ελκυστήρας
ανάρτηση - ελατήριο/αέρος
04/2006 684000 χλμ 8.000 €≈ 8.478 $
Γαλλία, lavilledieu
ανατρεπόμενο φορτηγό
V=20 μ³
06/1980 4.500 €≈ 4.769 $
Γαλλία, lavilledieu
Αγαπημένα: 0 Σύγκριση : 0