» Da Gate Group -Inc.

Da Gate Group -Inc.

Επαφές Da Gate Group -Inc.
+370 67 ... προβολή τηλεφώνου +370 679 17174
Ιαπωνία, Osaka
Τοπική ώρα διανομέα/πωλητή: 10:05 (JST)
Ολλανδία, Ντρέντε, ROTERDAM
Τοπική ώρα διανομέα/πωλητή: 02:05 (CET)
Λιθουανία, της Κλαιπέντας, KLAIPEDA
Τοπική ώρα διανομέα/πωλητή: 03:05 (EET)
Σε απόθεμα (στοκ): 4 μονάδες
Διανομέας/πωλητής στην Autoline από Απριλίου 2016
Αποστολή μηνύματος
Ταξινόμηση κατά: ημερομηνία δημοσίευσης
Έτος Ισχύς Διανυθέντα χιλιόμετρα Τιμή
κινητός γερανός
2003 80000 χλμ 170.000 €≈ 180.353 $
Λιθουανία, KLAIPEDA
κινητός γερανός
μάρκα γερανού - Tadano TG-800 E, χωρητικότητα φορτίου80000 κιλά
07/2015 5000 χλμ 139.000 €≈ 147.465 $
Λιθουανία, KLAIPEDA
κινητός γερανός
μάρκα γερανού - Tadano AR 2200 M, χωρητικότητα φορτίου22000 κιλά
2015 8000 χλμ 350.000 €≈ 371.315 $
Λιθουανία, KLAIPEDA
κινητός γερανός
μάρκα γερανού - Tadano, χωρητικότητα φορτίου80000 κιλά
2015 21000 χλμ 145.000 €≈ 153.831 $
Λιθουανία, KLAIPEDA
Αγαπημένα: 0 Σύγκριση : 0